21.03.2011

Cum să facem locurile de muncă mai sigure, mai sănătoase şi mai productive?


Indiferent că vă aflaţi în postura de a vă conduce singuri întreprinderea sau lucraţi în cadrul acesteia sau dacă desfăşuraţi ambele activităţi, aţi putea fi tentaţi să lăsaţi pe ultimul plan aspectele privind securitatea şi sănătatea în muncă. Vă gândiţi poate că numai marile organizaţii trebuie să aibă în vedere aceste aspecte?

 

Vă înşelaţi – Securitatea şi sănătatea la locul de muncă este în interesul tuturor. Este bine pentru dvs. Este bine pentru afacere.


Multe întreprinderi de mici dimensiuni din cadrul Uniunii Europene au descoperit deja că abordarea securităţii şi sănătăţii în centrul problematicii locului lor de muncă permite angajatorilor şi angajaţilor să obţină rezultate mai bune pentru ei însăşi, pentru afacere şi pentru clienţii lor.Aţi remarcat şi dvs.?


Campania "Iniţiativa pentru Locuri de Muncă Sănătoase" reprezintă o iniţiativă a Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă, cu scopul de a asigura angajatorilor şi angajaţilor acces facil la informaţii de calitate privind modalităţile prin care locul lor de muncă poate fi mai sigur, mai sănătos şi mai productiv.

Contact Rapid

Secretariat

0267313472
0267312272
Ganea Ioan
Administrator
0758.025.580
Hugianu Ciprian
Şef Serviciu Extern
0740.097.899


Arhivă

Alegeţi Anul: